top of page

About Us

Art & Performances in Public space

Voorstellingen op Unieke Locaties

Naast voorstellingen in theaters en culturele centra, creëert AYU ook artistieke voorstellingen op locatie. We omarmen de uitdaging van site-specific werken, waar de omgeving een inspirerende rol speelt in de choreografie en beleving.

AYU heeft de afgelopen jaren een sterke expertise opgebouwd in deze bijzondere vorm van podiumkunsten.  Onder leiding van Yentl de Werdt heeft Ayu diverse projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland, van de Japanse Tuin in Hasselt tot het Prince of Wales Museum in Mumbai.

We fungeren niet alleen als makers, maar ook als performers in projecten van andere artiesten.

Enkele opmerkelijke locatieprojecten van Ayu:

  • Primordial Dialogues (domein Kiewit en het RivierPark Maasvallei)

  • Teentaal (Prince of Wales Museum, Mumbai)

  • Svarta Rosor (Brazilië, Portugal, Bulgarije en India)

  • As I walk with beauty (Genk,Hasselt,Lommel)

  • Pas op! Pas pa! (Hasselt, Turnhout, Denemarken))

  • Minazuki (Japanse Tuin)

 

Internationale tournees:

Yentl de Werdt is al jarenlang actief als danseres in internationale locatievoorstellingen zoals Studio Cité en Birdwatching 4x4 van Benjamin Vandewalle.

Laat je verrassen door de kracht van kunst op onverwachte plekken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze locatieprojecten.

 

de binnentuinY.jpg

de Binnentuin

De oude tuin fluistert: “Kom binnen. Laat alles achter.” Je wandelt in kleine groep over een bochtig paadje. Je ruikt de ruisende bladeren. Je ziet de geuren bijna hangen. Je ademt de rust diep in. Je raakt iets aan. Achter elke hoek wacht een personage. Bomen, beekjes, heuveltjes, stilstaand water en artiesten. Ze vertellen al dansend, ruisend, zingend, bloeiend, sprekend en bewegend over hun zoektocht naar hun eigen binnenkant. Een rustige, wondermooie voorstelling met verrassende ontmoetingen achter elke hoek.

"Genieten van natuur en cultuur in één wandeling."

Artiesten

bottom of page