top of page
Dance Bhumika AYU

AYU Workshops doorheen België!

AYU nodigt je uit om deel te nemen aan haar inspirerende dansworkshops, waar je de kans krijgt om te leren van gerenommeerde dansers en choreografen.

In plaats van een vaste locatie, reizen we doorheen België om workshops te geven in diverse settings, op aanvraag van organisaties, culturele centra & scholen.

Deze unieke aanpak maakt het mogelijk om onze workshops af te stemmen op de specifieke interesses en behoeften van elke groep.

Contact Improvisation

Contact Improvisatie is een dynamische vorm van hedendaagse dans die draait om fysiek contact en improvisatie. We exploreren beweging, balans, gewichtsverplaatsing en aanraking terwijl je samenwerkt met andere dansers in een speelse en creatieve omgeving.

 

Ontdek jezelf en maak verbinding

Deze dansvorm nodigt je uit om je lichaamsbewustzijn te vergroten, de ruimte te verkennen en verbindingen met anderen aan te gaan. In deze workshop leer je improvisatietechnieken en hoe je op elkaars bewegingen kunt reageren zonder vooraf vastgestelde choreografie.

Voor iedereen toegankelijk

Of je nu een ervaren danser bent of nieuw in de wereld van Contact Improvisatie, je zult een gastvrije community aantreffen die je graag steunt op jouw dansreis.

Deze workshops worden begeleid door professionele dansers en docenten met een opleiding in dans aan de Koninklijke Balletschool te Antwerpen en de hedendaagse dansschool P.A.R.T.S onder leiding van Anne Teresa De Keersmaeker in Brussel. 

Bollywood Bhumika Hasselt

Bollywood Dance

De term "Bollywood" is ontstaan toen de Indiase filmindustrie de Hollywood-filmindustrie voorbijstreefde. Bollywood-dans is een bewegingsvorm waarbij muziek het publiek in vervoering brengt en de sfeer vrolijk houdt. Bollywood, ook wel bekend als de "Hindi filmindustrie," heeft een unieke dansstijl ontwikkeld.

 

Bollywood fusion dance is een unieke dansstijl die de basis van Bollywood-dans combineert met invloeden uit andere dansstijlen. Bollywood zelf is een mix van de Bombay filmindustrie en de Hindi cultuur. De dansstijl is van groot belang in de Indiase cultuur en vertelt vaak een verhaal door middel van lichaamstaal en expressieve gelaatsuitdrukkingen. De stijl is rijk aan kleuren en combineert dans, muziek, verhalen vertellen en kostuums op een prachtige manier. Dit heeft ertoe geleid dat Bollywood kan fuseren met andere dansvormen over de hele wereld, waardoor het nu enorm populair is. Kortom, het is een dynamische mix van verschillende dansstijlen.

Book your Indian Dance workshop with Bhumika

Discover the power of movement and connection with our Bollywood Dance workshops! 

 

Perfect for festivals, school groups, cultural events, team building, bachelor parties, or friend gatherings. Discover the joy of  movement and build trust in a fun and engaging environment.

Contact us now to inquire about prices, availability, and more information.

 

Let's find the perfect day to make this unforgettable experience happen. Get ready to move, connect, and create memories together!

Dancer Bhumika Parekh Bollywood Bhumi

Book your Dance Workshop

Experience the power of movement and connection with our Contact Improvisation workshop! 

Workshops Contact Improvisatie or movement  kunnen worden geboekt door individuen of organisaties die geïnteresseerd zijn in het verkennen van deze unieke dansvorm.

 

Of u nu een danser, een cultureel centra, een school of een organisatie bent die een workshop-ervaring wil aanbieden, u kunt deze workshop boeken via AYU met een professionele dansdocente.

Neem nu contact met ons op om informatie te krijgen over prijzen, beschikbaarheid en meer.

Get ready to move, connect, and create memories together!

choreograaf Yentl de Werdt begeleidt een Hedendaagse dans & movement workshop

Join our workshops!

Join us for our incredible workshops and events!

bottom of page