top of page

Artistieke Creaties: Samen Creëren, Inspireren en Groeien

 

AYU - waar beweging kunst wordt

 

AYU is een professionele kunstorganisatie met een passie voor hedendaagse dans en beweging. We zijn gevestigd in Limburg en onderscheiden ons als het enige dansgezelschap in de regio dat zich volledig richt op hedendaagse dans voor alle leeftijden.

 

Onze missie is om mensen te inspireren, verbinden en te laten groeien door middel van dans en beweging. We geloven dat dans een unieke taal is die grenzen overstijgt en ons dichter bij elkaar brengt.

 

Co-creatie:

 

Onze artistieke projecten kenmerken zich door een sterke focus op co-creatie. We geloven dat de kracht van samenwerking leidt tot unieke en creatieve projecten. Of je nu een professionele danser bent of net je eerste stappen zet in de wereld van beweging, bij AYU ben je welkom om te leren, te creëren en te groeien.

Waar beweging en creativiteit samenkomen

 

Bij AYU ben je aan het juiste adres voor artistieke projecten die je meenemen door de wereld van hedendaagse dans, beweging en choreografie. We werken samen met getalenteerde partners, zoals kunstorganisaties, choreografen, muzikanten en dansers, om voorstellingen, workshops en samenwerkingen te creëren die je zullen verwonderen en inspireren. 

 

Inspiratie voor iedereen

 

Onze artistieke projecten zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan naar een van onze voorstellingen. Wil je je eigen creativiteit ontplooien? Schrijf je dan in voor een van onze interactieve workshops of contacteer ons voor een samenwerking.

 

Samenwerkingen: De kracht van verbinding

 

Voor elk unieke project gaan we op zoek naar de juiste partners. We geloven in de kracht van samenwerking en de synergie die ontstaat wanneer verschillende talenten samenkomen. Samen met onze partners creëren we nieuwe ervaringen die grenzen verleggen en nieuwe perspectieven openen.

 

Onze missie: Inspireren, verbinden en laten groeien

 

Met onze artistieke projecten willen we mensen inspireren, verbinden en laten groeien. We geloven dat dans en choreografie een unieke kracht hebben om mensen samen te brengen, grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te openen.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze artistieke projecten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de wondere wereld van Ayu!

Creaties

‘Dance, dance, otherwise we’re lost’ (2017) is het resultaat van een hedendaags danstraject met dansers van MUDA Atheneum voor Podiumkunsten en jongeren met een beperking uit IVIO Binnenhof.
Soms zacht en zoekend, dan eens bruut en direct. Een niet-alledaagse ontmoeting met uitwisseling en nieuwe inspiratie tot gevolg. Met als hoogtepunt een unieke dansvoorstelling: eerlijk, ontwapenend en verrassend!

Of je nu net begint met dansen of al een gevorderde danser bent, iedereen heeft de kans om zijn kennis, begrip en creativiteit te verdiepen. Onze workshop is een unieke kans om te leren van een ervaren professional in het vak die je zal begeleiden in je dansreis.

Neem contact met ons op via het boekingsformulier hieronder om meer te weten te komen over onze beschikbaarheid en projecten.

Join our creations!

Join us for our incredible workshops and events! 

Explore our event calendar or contact us for more info.

bottom of page