top of page

Co-Creations
Dance, Music & Choreography in Movement

Bij Ayu combineren we artistieke uitvoeringen samenwerkingen en kunst-educatieve workshops om de wereld van beweging, dans, muziek en choreografie te verkennen.

Of je nu op zoek bent naar een voorstelling om je te laten inspireren of wilt deelnemen aan een interactieve workshop om je eigen creativiteit te ontplooien, Ayu staat klaar om je ervaring met beweging en dans te verrijken.

Duik in het creatieve proces

In onze unieke artistieke projecten ga je samen met andere gepassioneerde deelnemers dieper in op de wereld van choreografie. Je leert over fundamentele choreografische principes, zoals compositie, ruimtelijk bewustzijn en muzikaliteit.

Ontwikkel je creativiteit

Tijdens begeleide oefeningen en inspirerende workshops krijg je de kans om je eigen creativiteit te ontplooien. Je leert bewegingsfrases te structureren, ontwikkelt je eigen choreografische stijl en krijgt inzicht in het proces van het nemen van choreografische beslissingen.

Onze missie

Onze missie is om mensen te inspireren, te verbinden en te laten groeien door middel van de kracht van beweging. We geloven dat dans en choreografie een unieke kracht hebben om mensen samen te brengen, grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te openen.

Samenwerkingen

Voor elk unieke project gaan we op zoek naar de juiste partners. We werken samen met kunstorganisaties, choreografen, muzikanten, dansers en andere creatievelingen om nieuwe ervaringen te creëren die je zullen verbazen en inspireren.

Ayu: waar beweging en creativiteit samenkomen.

 

 

Book your workshop

 Of je nu net begint met dansen of al een gevorderde danser bent, iedereen heeft de kans om zijn kennis, begrip en creativiteit te verdiepen. Onze workshop is een unieke kans om te leren van een ervaren professional in het vak die je zal begeleiden in je dansreis.

Neem contact met ons op via het boekingsformulier hieronder om meer te weten te komen over onze beschikbaarheid

Join our workshops!

Join us for our incredible workshops and events! In addition to booking private workshops for your team, bachelor/bachelorette party, school, or friends,

we also organize our own captivating workshops and events that are open for everyone to attend.

Explore our event calendar and reserve your spot by booking your ticket now. Immerse yourself in these unique experiences and connect with a vibrant community. Don't miss out! Browse our calendar and secure your spot today.

bottom of page